Събития

назад

Тодор Попов в Пенсионерски клуб №3: Усилията ми за подобряване на средата, в която се срещате, ще продължат

254

Тодор Попов в Пенсионерски клуб №3: Усилията ми за подобряване на средата, в която се срещате, ще продължат

 

"Радвам се да ви видя, Христос воскресе!" Така кметът Тодор Попов поздрави членовете на Пенсионерски клуб номер 3 при традиционната си годишна среща с възрастните хора.

"След тези трудни години най-важното е, че се виждаме, защото много наши близки и приятели си отидоха. Знаете, че винаги съм изпитвал чувство на уважение към по-порасналите хора. Прави ви чест, че клуб №3 винаги през годините е бил пенсионерски клуб за образец. В община Пазарджик броят им е 52.

За мен през годините бе важно да има добре направени места, където да се виждате, защото най-неприятно е, когато човек остане сам. Моите усилия и на целия ми екип ще продължат за това да подобряваме тази среда и да ви обгрижваме, защото сте си го заслужили. Вие сте нашите майки и бащи, баби и дядовци. Ние сме такива, каквито сме благодарение на вас. Това съм го правил  повече от 20 години, ще продължа да го правя с ясното съзнание, че това е важна дейност", сподели пред присъстващите кметът на Пазарджик. Той пое ангажимент през лятото да бъде ремонтиран покривът на помещението, а така също и да бъде подновено и обзавеждането.

"Всичко, което трябва, ще го направим, за да се чувствате добре," декларира Тодор Попов като посочи, че Пазарджик  се развива както трябва и отбеляза, че за съжаление това не така с държавата.

"През последните две години всичко спря. Надявам се да се отпушат нещата, защото те са важни за всички. Аз ви обещавам, че Пазарджик ще продължи да се развива както трябва. В моята глава има план какво ще правим следващите 8 години. Имаме добър екип, имаме добри партньори и ще правим само добри неща, защото нашият град ги заслужава.

Най-важното е да си пожелаем да сме здрави. Вие сте дали на обществото  това, което трябва. Отгледали сте деца, възпитали сте ги, тях и внуците. Сега трябва напълно заслужено да се радвате на живота.

И още веднъж искам да ви благодаря за подкрепата, която вие толкова години оказвате за политиките, които предлагаме. Това също е важно за мен," отбеляза Тодор Попов и увери членовете на Пенсионерски клуб номер 3, че чувствата на любов, уважение и разбирателство са взаимни.