Събития

назад

Тодор Попов пожела на децата от Органа по попечителство по-здрава и по-успешна 2023 година

256

Тодор Попов пожела на децата от Органа по попечителство по-здрава и по-успешна 2023 година

 

„Радвам се да се видим, да си пожелаем едни весели празници. Да сме здрави и да не губим вярата в доброто, защото през каквито и изпитания да минава човек, в крайна сметка, трябва да запази в себе си доброто.“ С тези думи кметът на Пазарджик посрещна децата, чийто настойник или попечител е самият той.

"Никой не знае какво ще му предостави живота. А за нещата, които искаме, трябва да се борим. Нищо даром няма никой да ви даде. Животът ви е тръгнал различно, но това не означава, че винаги ще е така. Всичко си зависи от вас. Иска борба. Всеки ден да успяваш да се доказваш и да си вярваш", бяха част от напътствията, които отправи Тодор Попов към своите невръстни гости. Той отбеляза, че те са пораснали пред очите му, били са заедно вече толкова години, а половината вече са тръгнали сами по своя житейски път.

"Дори и тези дребни жестове, които правим за вас, надявам се да ви помогнат да си вярвате повече   и да знаете, че все пак има хора, на които им пука за вас. Аз съм само един от тях.

 Дано следващата година бъде   по-здрава и по-успешна! Но както обичам да казвам - ще бъде такава, каквато си я направим самите ние. Всичко е в нашите глави, в нашите ръце. Хубави празници", пожела на децата в края на традиционната предколедна среща кметът на Пазарджик.