Събития

назад

Тодор Попов отличи младежи от Пазарджик за почистването на зелени пространства

49

Тодор Попов отличи младежи от Пазарджик  за почистването на зелени пространства

 

Поредните отличени по Програмата на Община Пазарджик „Граждански импулс” са Елена Делчева и приятелите и Йордан Николов и Валентино Смиленов, благодарение на които няколко зелени площи в града добиха съвсем различен облик. По тяхна инициатива зелените пространства бяха изчистени от изхвърлените боклуци.

 „Много бих искал в община Пазарджик да мултиплицираме този Ваш пример. Всеки като направи по едно добро дело днес, не заради някой друг- за себе си, всеки, ако си изчисти пред магазина, пред павилиона, ще живеем в по-чист град. Навремето моята баба казваше: "Виж на един човек двора и ще прецениш какъв е". Това са едни изпитани в живота вековни критерии. Аз Ви благодаря за примера, който давате.” С тези думи кметът на Пазарджик Тодор Попов се обърна към Елена Дечева и приятелите ѝ, които са участвали в почистването на зелените площи, за да им благодари и да им връчи грамота и подаръчен ваучер за закупуване на материали. Той ги увери, че пролетната кампания за почистване на града ще се реализира и общината отново ще осигури безплатни дръвчета и цветя в рамките на кампанията „Цветя за смет”.

 „Вие давате един изключително добър пример, който трябва да бъде показан и да достигне до хората - да го видят и да го чуят. Затова Ви поканих, за да засвидетелствам своето уважение към Вас.“, категоричен е Попов.