Събития

назад

Кметът Тодор Попов връчи културен чек и парична сума на абитуриент, чийто настойник е през годините

247

Кметът Тодор Попов връчи културен чек и парична сума на абитуриент, чийто настойник е през годините

 

По традиция в дните преди абитуриентските балове кметът Тодор Попов се среща със зрелостниците, чийто настойник е през годините. Негов гост бе Венцислав Димитров, който завършва Математическата гимназия в Пазарджик.

"И то с много добър успех", отбеляза Тодор Попов. "Затова няма как да не изпитвам чувство на гордост. Искам да го знаеш, Венци. Сигурен съм, че от малък си научил доста житейски уроци, които други цял живот не могат да научат. Но пък аз съм убеден, че това ще те мотивира и от тук нататък ти ще имаш своите социални шансове, които се надявам да използваш", сподели настойникът на Венци.

"И тъй като ние имаме традиция да подкрепяме всички наши млади приятели, които стават абитуриенти,  днес съм го поканил, за да му връча този културен чек и разбира се една парична сума в размер на 1500 лева, която той да оползотвори за бала както прецени.

Това е един от най-хубавите дни в живота на човек и трябва да бъде отбелязан по най-добрия начин. Пожелавам ти да изкараш незабравими дни и се надявам, че тази помощ ще ти бъде полезна. Тя е жест към теб, че не си забравен в този момент, жест,  с който искаме и да допринесем за твоето добро настроение", поясни кметът на Пазарджик и увери младежа, че в негово лице и в лицето на цялата администрация има приятели, на които може да разчита и занапред.